Livsstil

Sommertogtet er smugstartet!

image

 

Sommertogtet er smugstartet!

I dag sejlede vi ud fra Bogense med kurs mod Middelfart Marina….

Vejret var lidt mellemagtigt set i forhold til at vi sejler motorbåd😉 Dvs. over  6 sekundmeter, men det gik…. Vi gav den gas og var i Fænøsund efter en lille times sejlads⚓️

Der var helt skønt i Fænøsund, masser af bådeaf alle slags og med hver sine destinationer…..

Sidst på eftermiddagen sejlede vi ind i Middelfart Yachthavn og blev straks forelskedeiden lille, men utroligt hyggelige havn og i løbet af aftenen er vi faktisk blevet helt sikre på, at der er HER vi vil have vores base fremover, så i morgen skal der købes bådplads!

Jeg fik skudt en masse kanongode billeder, som jeg nok skal dele med dig senere😊

L

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.