Livsstil

Sommertogtet nærmer sig…

image

 

Pyha, nu er det snart! Vi arbejder på højtryk på at blive klar til Sommertogtet, samtidig med at vores arbejdsdage er præcist lige så lange som de plejer at være….

Jeg har allerede så mange skønne indtryk, som trænger sig på for at blive delt med dig og jeg lover, at så snart jeg kan sige “God ferie” på fredag, så er jeg den, der er gået i Sommertoge- og blog mode😉

Jeg glæder mig helt vanvittigt til vores tur på vandet og beder nu bare til vejrguderne om at give os lav vind og høj sol😛

Nu er jeg træt for i dag og ønsker dig den skønneste nat……

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.