Livsstil

Sommertogtet nærmer sig…

image

 

Pyha, nu er det snart! Vi arbejder på højtryk på at blive klar til Sommertogtet, samtidig med at vores arbejdsdage er præcist lige så lange som de plejer at være….

Jeg har allerede så mange skønne indtryk, som trænger sig på for at blive delt med dig og jeg lover, at så snart jeg kan sige “God ferie” på fredag, så er jeg den, der er gået i Sommertoge- og blog mode😉

Jeg glæder mig helt vanvittigt til vores tur på vandet og beder nu bare til vejrguderne om at give os lav vind og høj sol😛

Nu er jeg træt for i dag og ønsker dig den skønneste nat……

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.