Livsstil

Slut på ferien, en ny starter!

Slut på ferien, en ny starter!

Hvordan gik Kartoffel/Efterårs ferien?

Gik Kartoffel-ferien som den skulle? Nåede jeg det hele? Jeps! – og nu lyder det lidt som om, vi går fra den ene ferie til den anden, med den her overskrift.

Det gør vi en måde også, men lad mig lige evaluere på sidste uge. Altså det var lige dele arbejde og fornøjelse og turene med pigerne var mega hyggelige.

Vi fik shoppet igennem, Izabell og jeg, og hun fik lov at vælge selv. Virkeligt sjovt, at se den sikkerhed hun vendte bøjlerne med. Hun minder en hel del om mig selv, lige dér. Dygtig pige – hun skal nok blive god, når hun bliver ældre;-)

Turen med Leonora var dælme hæsblæsende og skøn. Hun er så fyldt med energi, det barn. Alt foregik i løb og helst den modsatte vej i forhold til vores retning. Men hun er skideskæg og siger de mest utrolige ting. Mormor er helt solgt, når hun kigger op og siger ‘Hej Mormor’, nuuurrhhhh……

Fødselsdags fejring og 2 x Eyde

I uge der gik fejrede vi også min far, nu 79 år. Vi gik ud og spiste på Hotel Eyde (der hvor vi fejrede vores brylupsdag, da vi blev gift i februar). Når man fylder år i den høje ende af skalaen, så er ønskerne ikke så mange og en god middag på byens bedste restaurant, er yderst værdsat.

For at det så ikke lige skal være helt løgn, så var vi sørme på Eyde igen om fredagen. Hotellet fejrede sit 180. år! Det er alligevel en del år, der er blevet serveret mad på Torvet i Herning.

Vi var inviteret ud af et hold venner, som vi altid har det max hyggeligt og skideskægt sammen med. Den aften ingen undtagelse og vi glæder os allerede, til at se dem igen til flere skægge, skøre og kloge timer.

Vi er fløjet…

Ja, så blev det weekend og der var det jo at vi fløj herned. I går, søndag, fejrede vi, at det var præcist 1 år siden at vi blev ringforlovet. Ikke at vi sådan fejrer alle vores små mærkedage, men det er nu alligevel hyggeligt at løfte glasset og sige Tillykke, min skat!

Således var ordene og nu skal jeg lige se de sidste minutter af FCM mod Randers. Vi går skam ikke glip af ‘bold’, selvom vi er her på Bjerget;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.