Livsstil

Skønne morgener i Åbenrå…jeg elsker mit land!

IMG_2423

Skønne morgener i Åbenrå…jeg elsker mit land!

Intet slår en sen-sommer morgen i Danmark, set fra vores skønne skib. Jeg ved, at jeg har fortalt om de her morgener tidligere, men som året skrider frem, bliver morgensolen anderledes og faktisk smukkere☀️

IMG_2422

IMG_2425

IMG_2426

 

Jeg bliver så glad, når jeg står op til sådan en solbeskinnet morgen og bliver øjeblikkelig ladet med ekstra energi til dagen…

Hvor er jeg dog et priviligeret menneske, hvilket jeg minder mig selv om dagligt, for det er jo ikke nogen  selvfølge i den verden vi lever i i dag🇩🇰

Har solen også skinnet på dig i dag?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.