Livsstil

Skønne morgener i Åbenrå…jeg elsker mit land!

IMG_2423

Skønne morgener i Åbenrå…jeg elsker mit land!

Intet slår en sen-sommer morgen i Danmark, set fra vores skønne skib. Jeg ved, at jeg har fortalt om de her morgener tidligere, men som året skrider frem, bliver morgensolen anderledes og faktisk smukkere☀️

IMG_2422

IMG_2425

IMG_2426

 

Jeg bliver så glad, når jeg står op til sådan en solbeskinnet morgen og bliver øjeblikkelig ladet med ekstra energi til dagen…

Hvor er jeg dog et priviligeret menneske, hvilket jeg minder mig selv om dagligt, for det er jo ikke nogen  selvfølge i den verden vi lever i i dag🇩🇰

Har solen også skinnet på dig i dag?

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.