Livsstil

Remouladen…det er navnet!

image

Da vi i går skulle til Åbenrå og “Susie” for at nyde endnu et par dage ombord inden sæsonen nok snart er ovre, blev vi lige lidt sultne undervejs og min søde kæreste fik den helt igennem fantastiske ide, at vi lige skulle holde en lille pause i Vejle, nærmere bestemt på Remouladen.

image

Remouladen er en ret fantastisk restaurant, hvis du spørger os, hvor man kun får serveret hjemmelavet mad. Vi har været der et par gange allerede. Alt er hjemmelavet, dvs. rugbrødet, som vores smørrebrød kom på, er hjemmebagt, fiskefrikadellerne er hjemmelavede efter egen opskrift OG den dertil hørende remoulade er naturligvis hjemmelavet efter egen opskrift og ikke nok med det – hvorfor nøjes med EN model i remoulade – næ, de har flere forskellige remoulader vælge imellem.

image

Vi fik to stykker smørrebrød hver og alt er bare så lækkert og smager pragtfuldt, så gør lige dig selv den tjeneste, at besøge Remouladen næste gang du skal til Vejle, eller måske kender du allerede stedet og synes det samme som os?

image

At maden er fantastisk er jo altid skønt, men ikke alene laver de skøn mad, også indretningen er lækker. Ved ikke om det er så nemt at se på billederne, men der er altså en dejlig, rolig stemning i hele restauranten, som ligger på 1. Sal i det der sorte hus, helt nede ved havnekajen i Vejle Lystbådehavn.

image

image

 

Hvad kan jeg mere fortælle, jo, selv det at betale sin regning for maden er pakket flot ind – se øverste billede!

Prøv det!⚓️😊🇩🇰

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.