Bobos dagbog

Skibshunden Bobo er snart udlært

IMG_1476
Fra første tur med Susie – træt lille fyr

Skibshunden Bobo er snart udlært ombord. Han gør i hvert tilfælde sit bedste for at tilpasse sig forholdene ombord, dvs. at han f.eks. er med til næsten alt hvad vi foretager os og at han har allerede vænnet sig til at være alene hjemme i sin transport taske i et par timer ad gangen og ved I hvad – han klarer bare det hele til et 12-tal! Han er helt sikkert den klogeste og sødeste lille hundehvalp vi nogensinde har mødt og jeg er sikker på at inden sommeren er omme, så står han i stævnen og spejder efter marsvin:-)

image
Mor, må jeg godt komme op nu?

 

IMG_1459
Yndlingssted at hygge

Der er mange trin og trapper her på skibet, så Bobo’s område at bevæge sig på er jo syadignlidt begrænset, men hans medfødte nysgerrighed gør, at han aser og maser for at prøve om han kan kravle op af trinene. Det ser så sjovt ud, når han nærmest hænger i kløerne for at hejse sig op og netop i går lykkedes det med det høje trin ved pantryet, dygtig dreng!

image
Bobo i sin bærbare seng
image
Ooohhhh, det er svært!!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.