Livsstil

Dejligt besøg af den midterste…

Dejligt besøg af den midterste...

Dejligt besøg af den midterste af mine dejlige døtre havde vi også i ugen som er gået.

Nu hvor vi har fået hjemhavn her i Århus, er det unægteligt blevet lettere for os at komme til og fra kontoret, men det er samtidigt også blevet lettere for vores børn, lige at komme forbi, da de fire ud af fem bor i Herning eller nær Ebeltoft og den sidste bor i Cph. Det er mit midterbarnet, som bor herude nord for Århus og det er rigtigt dejligt at vi nu kan ses oftere end tidligere:-)

Dejligt besøg af den midterste...
Se en måne!
Dejligt besøg af den midterste...
Grillhygge ombord

Forleden kom hun på besøg og da hun i ugens løb har været alene hjemme nogle dage, havde hun pakket en taske til overnatning, så vi rigtigt kunne få sludret og hygget. Med i tasken havde hun hjemmelavet hyldeblomstsaft og hjemmedyrket basilikum til os – så skønt og som det saft smagte godt, mums! Jeg har selv laver hyldeblomstsaft tidligere og da brugte jeg opskriften fra Valdemarsro, som jeg har linket til her i afsnittet.

Vi nød aftenen med grillhygge og en smuk solnedgang inden vi tørnede ind ved midnatstid. Det kan nogle gange være ret svært at komme i seng, når man på det nærmeste bor på er skib, for der er altid noget smukt at se på og tage billede af, uanset vejr og vind. Det gør os nu ikke noget for vi elsker de lange aftner og kan heldigvis stå op, når vi har sovet ud næste dag – intet vækkeur her!

Dejligt besøg af den midterste...
Sikke en nedgang…bliver lige bjergtaget hver gang
Dejligt besøg af den midterste...
Sorte Louis i sku,ringen med lys på, smukt!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.