Livsstil

J U L E F E S T no 2 er lige om hjørnet

J U L E F E S T no 2 er lige om hjørnet
B O H E M E V I N

J U L E F E S T no 2 er lige om hjørnet og jeg har skyhøje forventninger til i morgen aften, for det er nemlig der det sker! Det er vores egen julefest for personale med påhæng og det plejer at være rigtigt sjovt. I år har vi bestilt plads på Vinbaren her i Herning aka Boheme Vin, som er et relativt nyt sted, der har til huse i en af vores ejendomme. Det siger sig selv, at det I K K E er en restaurant, men derimod et lille hyggeligt sted fyldt med atmosfære, hvor man kan smage superlækkert vin og dertil nyde en lille snack.

De sælger så selvfølgelig af vinen og af champagnen og de special øl, som de har i ‘butikken’. Ofte laver de vin- eller champagnesmagninger og nu her op imod Nytår, er der lagt op til en aften med boble-smagning i næste uge – det må vi da vist hellere melde os til;-)

Nå, men tilbage til i morgen aften. Der bliver serveret en 5-retters menu med vine og andet lækkert til, men det vender jeg tilbage til senere, for I skal da lig se, hvor hyggeligt vi får det:-)

Om jeg har tøjet i orden til i morgen???? Tjaaa, lad mig sige det sådan, at jeg har nu været afsted to gangefor at finde noget, jeg syne som og i morgen formiddag, skal jeg afsted igen, gud hjælpe mig!!! WTF! Jeg plejer ikke at have sådan et hyr med at fonde tøj til festlige lejligheder….???? Jeg holder jer opdateret, promise;-)

L Æ K K E R I E R
J U L E F E S T no 2 er lige om hjørnet
U H M M M M M M M
O G Ø L
J U L E F E S T no 2 er lige om hjørnet
O G C H A M P A G N E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.