Livsstil

Så var her lige en fødselsdag at fejre – nemlig min;-)

Så var her lige en fødselsdag at fejre - nemlig min;-)
T A P A S T I L A L L E

Så var her lige en fødselsdag at fejre – nemlig min;-) – og så på en tirsdag, i en tid hvor jeg har mega-voldsomt-meget travlt her på mit ‘rigtige’ arbejde og påsken er lige op over med masser af aktiviteter  form af gæster til frokost, klargøring af Skibet til søsætning og straks derefter afrejse til Malaga i små to uger…..Såååååhh, det blev til tapas og vino serveret rundt om højbordet og ikke fordi jeg partout trænger til at blive fejret, men bare fordi jeg elsker at samle mine kære omkring mig engang imellem og så var her jo lige en god anledning, ikke?

Lige denne her gang lykkedes mig sørme, at få alle vores 5 børn samlet på en og samme aften plus svigerforældrene, så det var lidt en win-win og vi hyggede max, faktisk så meget at nogle af gæsterne blev og overnattede, da klokken blev 02.00 og vi stadig sad om bordet og sludrede – og så på en tirsdag!

 Guldklumperne var jo også kommet og tænk lige – de havde fundet et gækkebrev udenfor, som I N G  E N anede, hvem der havde skrevet og mormor’en kunne B A R E ikke gætte det, så det kostede jo en gang påskeæg af de store, til de små skønne rollinger.

 • og jeg er ikke blivet ældre siden fotoet her nedenfor blev taget, da jeg rundede 50 år for efterånden snart en håndfuld  år siden – måske dog lidt mere krøllet – men pyt med det, for det er jo bare min livserfaring, som sætter sig og pynter på mig;-)
Så var her lige en fødselsdag at fejre - nemlig min;-)
5 0 Å R
Så var her lige en fødselsdag at fejre - nemlig min;-)
b o r d e t v e n t e r

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

4 Comments

 • jette

  Hvor er jeg glad for, at der ikke er sket dig noget. Glæder mig også til du er tilbage, nyder din blog og skriverier og ikke mindst dine skønne billeder 🙂 <3

  • Tina Nymann

   Taaaakk! Hvor er du sød:-) Jeg er lige om snart klar til flere skriverier og fotos til alle, som gider læse med, for keg ELSKER at blogge og at I derude kan lide hvad jeg deler med jer:-)

  • Tina Nymann

   Nej, nej, men jeg har haft totalt travlt med mit ‘rigtige’ arbejde😉😝😆😜men nu er jeg snart klar til bloggen igen, jeg savner den SÅ meget💕

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.