Livsstil

S O L S K I N S fredag – ikke Sort Fredag!

S O L O V E R H E R N I N G

S O L S K I N S fredag – ikke Sort Fredag!

Det er ikke sådan, at jeg ikke bryder mig om at vi adopterer amerikanske traditioner, men er det ikke liiiige spidset lige lovligt meget til de sidste par dage? Man kan jo overhovedet ikke åbne for News eller sin Mac uden at det vælter ud med “Black Friday”-reklamer af en hver tænkelig art. Det er også okay, for der skal da omsættes nogle varer i butikkerne og på nettet, så vi kan få gang i hjulene, M E N behøver det vælte ud af alle medier hele tiden…

Med det sagt, så passer navnet Sort Fredag da S L E T ikke i dag, hvor solen bare stråler ned fra en skøn blå november himmel, i hvert tilfælde her i Herning. Her i huset var fredagshumøret allerede fra morgenen på en 8’er, så hvad ender det ikke med inden solen går ned igen;-)

Nu smutter jeg lige en tur i City for at finde nogle glas til julefesterne og lige sneak-peake om der skulle hænge en über-lækker julekjole til mig i en af mine favoritbutikker:-) Senere skal der dækkes bord og alt det andet sjove, når man skal have gæster, men det skal jeg nok vise jer senere.

Nu håber vi så bare på at nets kan klare presset hele dagen!

B L A C K F R I D A Y

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.