Livsstil

Restauranter i Herning – en miniguide!

Restauranter i Herning - en miniguide!
Et smukt gammelt hus

Restauranter i Herning – en miniguide! På opfordring har jeg lige lavet en miniguide til de – efter min mening – bedste restauranter i Herning. Jeg blev spurgt om jeg kan anbefale nogle gode spisesteder i Herning og det kan jeg da i hvert tilfælde sagtens. Miniguiden er sammensat ud fra min helt igennem personlige holdning og er ikke noget jeg får betaling for, ikke engang et gratis måltid mad;-)!

Hvad er mine kriterier så? Jo, altså, når vi går ud og spiser, er det dels for at slippe for selv at lave mad og dels fordi vi gerne vil hygge og eventuelt fejre noget og det måske sammen med andre. Vi vælger helt klart ud fra madens kvalitet, om der serveres gode råvarer og sidst men ikke mindst om personalet er dygtige.

Det første sted jeg kan anbefale er A Hereford Beefstouw, som godt nok ligger en lille køretur udenfor Herning by, mod nord og derfor kræver at man enten tager en taxa eller at der er en som frivilligt melder sig som chauffør for aftenen;-) Stedet er et af flere, ejet af samme familie og nok flagskibet i samlingen. Bygningerne er utroligt smukke og meget gamle med masser af charme og det er faktisk det halve af stemningen derude. Råvarerne og konceptet er ens fra sted til sted, så hvis man går på A Hereford beefstouw, ved man altid hvad og hvilken kvalitet man får. Det, som jeg især godt kan lide ved stedet er først og fremmest deres helt igennem fremragende S A L A T B A R! Jeg tror aldrig at jeg har fået en mere storslået salatbar nogle andre steder. Jeg er normalt ikke til buffeter og salatbarer, men lige på det her sted er det et must, at man prøver den… de går aldrig på komprimis med kvaliteten og det kan smages. Det samme gælder deres steaks, som er uovertrufne og altid så møre at man næsten ikke behøver en kniv for at skære dem ud. Der ud over har de et virkeligt lækkert dessertkort, som slår det meste.

Personalet derude er profesionelle, men heller ikke mere, men virkelig dygtige. Jeg kan kun anbefale stedet og håber at I vil give mig ret i at de kan noget med mad!?

Restauranter i Herning - en miniguide!
Super charmerende indenfor
Restauranter i Herning - en miniguide!
Salatbaren i baggrunden

Det næste sted kunne faktisk ligesom være nævnt som nummer 1 – det er kun et spørgmål hvilke billeder jeg fandt først;-) Det er nemlig Ristorante Marco Polo på Torvet i Herning. Ikke kun ejes stedet af en italiener som har været i Danmark i mere end 30 år, men det er faktisk også nogle de mennesker som jeg har kendt længst tid i Herning og derfor kan jeg i den grad sige god for både kvalitet af maden, råvarernes ægthed og personalets dygtighed.

Her spiser man ægte italiensk og drikker den bedste vin fra det skønne land og bliver personligt betjent af søde og dygtige tjenere, som genkender gæsterne og altid har en frisk og sød bemærkning, når man ankommer. Hvis I er til det italienske køkken, så er dette her stedet, man går hen – og så er hele restauranten smagfuldt indrettet med strejf fra Italien, skønt!

Restauranter i Herning - en miniguide!
Ristorante Marco Polo
Restauranter i Herning - en miniguide!
Små finurligheder…
Restauranter i Herning - en miniguide!
Smukke lokaler!
Restauranter i Herning - en miniguide!
Cafe Dyrby’s

Lige overfor Maro Polo, ligger Cafe Dyrby’s. Der er egentligt ikke så meget at sige om stedet, end at det er en super god cafe, som selvfølgelig serverer cafe-mad og dejlige drikkevarer – her skal specielt nævnes deres iskaffe, som jeg aldrig har smagt magen til nogle andre steder! Exquisit! Men hvad der er allerbedst på Dyrby’s er personalet, om er super, super søde og ikke mindst indehaverne er nogle dejlige mennesker, som er virkelig meget tilstede overfor både kunder og det øvrige personale – sådan at man føler at man er en del af en stor familie – det er så hyggeligt! Tjek det selv ud næste gang du er i Herning!!

Restauranter i Herning - en miniguide!
Man spiser god cafe-mad på Dyrby’s

Fjerde sted jeg vil nævne er det hæderkronede gamle Hotel Eyde, som har en restaurant med udestue mod gågaden, hvor de serverer rigtig dansk mad. Du ved – pariserbøf, sildetallerkner og små lune retter til frokost og stegt flæsk med persillesovs  eller hakkebøf med bløde løg eller hvad med flæskesteg til aftensmad – sådan noget som vores mormødre lavede og som det er så skønt at spise engsng imellem, når salat-helvedet har fået overtaget i for lang tid:-) Ja, det er helt ærligt sådan jeg har det engang imellem, men hvad med jer? Tænker at I skal prøve stedet i hvert tilfælde, for at kunne fortælle mig om det er ligeså godt som jeg mener;-)

Restauranter i Herning - en miniguide!
Hotel Eyde
Restauranter i Herning - en miniguide!
Sct. Jørgen’s udestue
Restauranter i Herning - en miniguide!
Og meget elegant inden døre!

Rigtig god fornøjelse i det herningensiske aftenliv !!

 

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.