Livsstil

Efterår på skibet…og Formel 1

image

Efterår på skibet…og Formel 1

Det er sådan weekenden går. Vi er på skibet og nyder efteråret. Vi har gang i oliefyret og går lange ture, for at komme hjem igen og indenfor i denndejlige varme. Vi spiser dejligt mad og drikker skøn vin og så er det jo Formel 1 weekend, hvilket er et af mine favoritprogrammer. Det er helt perfekt at bruge noget af en blæsende weekend på:-) Max hygge!

image

Vi er også ved at finplanlægge at skibet skal på land om et par uger, trist at sæsonen er ovre, og vi glæder os allerede til det bliver april igen! I går var der vild aktivitet i havnen, for alle skal jo på land og næsten samtidigt, så det gik på samlebånd med at krane både på  land heledagen.

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.