Livsstil

Efterår på skibet…og Formel 1

image

Efterår på skibet…og Formel 1

Det er sådan weekenden går. Vi er på skibet og nyder efteråret. Vi har gang i oliefyret og går lange ture, for at komme hjem igen og indenfor i denndejlige varme. Vi spiser dejligt mad og drikker skøn vin og så er det jo Formel 1 weekend, hvilket er et af mine favoritprogrammer. Det er helt perfekt at bruge noget af en blæsende weekend på:-) Max hygge!

image

Vi er også ved at finplanlægge at skibet skal på land om et par uger, trist at sæsonen er ovre, og vi glæder os allerede til det bliver april igen! I går var der vild aktivitet i havnen, for alle skal jo på land og næsten samtidigt, så det gik på samlebånd med at krane både på  land heledagen.

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.