Livsstil

Skagen, tak for en forrygende weekend!

image

 

image

Skagen, tak for en forrygende weekend med fødselsdagsfejring, hyggelig familie sammenkomst med alle generationer og Skagen by Night😉

Da vi ankom til hotellet fredag aften var det dejligt solskinsvejr og vi skyndte os at pakke ud og smutte hen til resten af familien, som allerede var kommet tidligere  ugen.

image

Der blev spillet Kongespil i haven mens vi ventede på at det blev tid til at gå på havnen for at spise fisk, som vi kæmpede med mågerne om!

Hele weekenden var der max hygge og mere fisk på Pakhuset, grill i haven og skakspil til ud på nattetimerne, dans til den lyse morgen og ellers nød vi bare at alle var samlet på EN gang.image

 

 

 

 

 

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.