Livsstil

Skagen, tak for en forrygende weekend!

image

 

image

Skagen, tak for en forrygende weekend med fødselsdagsfejring, hyggelig familie sammenkomst med alle generationer og Skagen by Night😉

Da vi ankom til hotellet fredag aften var det dejligt solskinsvejr og vi skyndte os at pakke ud og smutte hen til resten af familien, som allerede var kommet tidligere  ugen.

image

Der blev spillet Kongespil i haven mens vi ventede på at det blev tid til at gå på havnen for at spise fisk, som vi kæmpede med mågerne om!

Hele weekenden var der max hygge og mere fisk på Pakhuset, grill i haven og skakspil til ud på nattetimerne, dans til den lyse morgen og ellers nød vi bare at alle var samlet på EN gang.image

 

 

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.