Rejser

S Å kom regnen til Sunny Algarrobo og omegn, men vi er da ligeglade…

S Å kom regnen til Sunny Algarrobo og omegn, men vi er da ligeglade...
C A F E H Y G G E E F T E R E N D E J L I G F R O K O S T

S Å kom regnen til Sunny Algarrobo og omegn, men vi er da ligeglade…selvom vi havde planlagt det ganske anderledes.

Allerede i går var her ret fugtigt og vi var nødt til at droppe vores gåtur inden frokost og i stedet for zappe direkte videre til frokosten, som vi indtog på Safari Lounge, mest fordi de unge mennesker skulle have oplevelsen og også lidt fordi vi stadig ikke har spist os igennem hele menukortet endnu;-) – og vi sad inden døre for første gang, men hyggeligt var det under alle omstændigheder. Selvom det har regnet i over et døgn nu – on-off – så er det faktisk ikke koldt, faktisk har jeg haft sandaler på med bare fødder i i dag, uden at fryse om poterne. Skønt!!!

Vi fik sludret en masse over maden og gik småture mellem bygerne og efter frokosten inviterede Rene på en over-lækker kop kaffe på ‘La Bella Julieta’. Det er bare så fin en cafe, hvor man udover udsædvanligt gode kopper kaffe af forskekllige arter, kan købe de lækreste kager (hvilket vi dog sprang over på grund af mæthed). Dog købte vi et brød med hjem til lidt aften-tapas over et glas godt vin.

S Å kom regnen til Sunny Algarrobo og omegn, men vi er da ligeglade...
I N D E N D Ø R E H O S S A F A R I L O U N G E
S Å kom regnen til Sunny Algarrobo og omegn, men vi er da ligeglade...
C A F E O G B R Ø D U D S A L G

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.