Livsstil

Nå, men, skulle man så se at komme i gang igen

Nå, skulle man så se at komme i gang igen
Hoi An beach, jubiii!

De seneste par uger har jeg mildest talt ikke været ret aktiv, hverken arbejdsmæssigt eller her på de sociale medier, men det bliver der lige lavet om på nu, for nu efter en dejlig afslappende weekend i sofaen, føler jeg mig atter sådan semi-frisk og så er der jo nok ikke langt til helt frisk og så kører det bare;-)

Min sofa-weekend er bl.a. gået med at kigge på bikinier (hold op, hvor er der mange fine), strandtasker og andre virkeligt vigtige ting, om jeg jo SKAL have med i min kuffert til Vietnam og så selvfølgelig at se TV, dvs. jeg har set nogle udsendelser som jeg ellers aldrig ser – har set serier, som jeg ikke vidste fandtes og så har vi set Klovn Forever! Sjov og pinlig film med gode gamle Frank – den grinede vi meget af – must see, hvis man altså er til Kasper og Frank-humor;-)

Jeg har også surfet steder og billeder fra Vietnam og især Hoi An, hvor vi skal være det meste af tiden, så nu kan jeg næsten ikke vente til det bliver den 10. marts! Flere af mine med-bloggere har været i  Vietnam og har skrevet så mange flotte indlæg om deres ture, men især et sted har jeg fundet utroligt mange gode tips og flotte fotos og det er hos Valdemarsro, som jeg har fulgt i flere år nu og som altid leverer lækre fotos og velskrevne indlæg, så man næsten føler og dufter at man selv er der:-)

Nå, men skulle man så se at komme igang igen
Lækkert!
Nå, skulle man så se at komme igang igen
Basket Boat

Det bedste ved at skulle på ferie igen er, at jeg heldigvis er typen, som efter et par dage, bare ikke længere husker hvilken dag det er og det må da alt andet lige betyde, at jeg har trukket stikket ud og virkelig slapper af, ikke?

Vi har besluttet at denne ferie bare skal være ren afslapning og liggestole og det glæder jeg mig til – ikke at jeg er særlig god  til at ligge på en strandseng i ret lang tid ad gangen, men så er der heldigvis en land strandkant, som bare venter på at blive gået på og måske ser vi de der fine Basket Boats på vores vej. 

Nå, nu skal jeg nok lade være med at spamme dig til med alle mine billeder og forventnings-glæde over den kommende rejse, men til gengæld kommer du til at udholde ret så mange indlæg og billeder UNDER og EFTER turen;-) 

Nu kalder arbejdet, så rigtig forrygende mandag til dig!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.