Livsstil

Jeg ‘mødte’ en Diva i Den Gamle By…

Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Frøken Sneum

Jeg ‘mødte’ en Diva i Den Gamle By… Virkeligt morsomt at jeg så her til morgen falder over et indlæg i EUROWOMAN.dk om hende her, en af verdens allerstørste divaer nogensinde. Ikke at der er nogen direkte paralleller mellem de to ‘Divaer’ – og  så alligevel….:-)

Skoleinspektøren, Frøken Sneum (ja, hun lyder ikke umiddelbart som en diva;-)) levede et singleliv som karrierekvinde og var ret atypisk for sin tid. Hun omgav sig med lækre møbler og boede meget smagfuldt og hendes klædeskab vidner om virkelig god stil og en elegance, som var sjældent set dengang. Hun var en smuk kvinde og det er egentligt underligt at hun aldrig slog sig samen med en mand og fik stiftet familie, da hun faktisk opnåede at være forlovet tre gange, men aldrig gift…

I hendes kommodeskuffer er stadig alle de fine små æsker med duftsæber, hårspænder, smykker, sy grej og alle mulige andre finurlige fine ting som vi piger E L S K E R – det er så fint bevaret det hele, for Frøken Sneum smed aldrig noget ud. Heldigt for os:-) Hendes klædeskabe bugner af flot tøj med indvævede guld og sølvtråde, masser af bling-bling i det hele taget og stuerne er flot møbleret og stammer helt fra forældrenes tid.

Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Smuk dagligstue hos Frøken Sneum
Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Rejsekufferterne blev brugt meget
Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Fine ting i skufferne…
Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Fedt køkken!

Jeg kan virkeligt varm anbefale et besøg i Den Gamle By og især i Havnegade, hvor Frøken Sneums bolig er opført (hun boede på Frederiksberg, men fare var valgt til Folketinget i Århus-kredsen, så derfor testamenterede hun sit indbo til Den Gamle By. Minderne bare vælter ind over en, som man bevæger sig rundt i ejendommene og kigger ind i de forskellige lejligheder og genkender nærmest A L T hvad de indeholder badeværelsesinventar, køkkener, plakater, møbler, aviser, bøger og jeg kunne blive ved:-)

I mine øjne levede hun som en Diva i ordets lækreste betydning og jeg er helt vild med, at der findes sådan nogle skatte i Danmark og kunne slet ikke lade være med at tænke på Frøkenen, da jeg læste om Fru Taylors liv og hjem – har jeg ret?

Lad os finde noget mere Diva-støv frem og bruge det i vores egne liv – vi trænger til det:-)

Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Bling-bling i garderoben
Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Flere fine skuffer
Jeg 'mødte' en Diva i Den Gamle By...
Badekar på fødder, for dælen da!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.