Afrika - mit eventyr

Classy and fabulous – på afrikansk:-)

Classy and fabulous - på afrikansk:-)
H I G H H E E L

Classy and fabulous – på afrikansk:-)                 

Det kan da godt være, at afrikanerne har meget at lære af os vesterlændinge, men i hvert tilfælde er der mindst EN  ting, vi europæiske – og især skandinaviske kvinder kan lære at dem…..

Nemlig at være kvinder med stort K!
De gør sig umage H V E R dag, for at være den bedste udgave af sig selv, hver gang de går ud af døren.
Jeg har sjældent mødt så mange forfængelige kvinder og det var rigtigt dejligt, at få lov at pynte sig og give den gas med høje hæle og alt det, som dybest set af mange bliver betragtet som noget lidt overfladisk herhjemme i Danmark.

De er bare så fine hver dag – og den dag jeg tog disse fotos var en almindelig onsdag og altså arbejdsdag for alle…

Classy and fabulous - på afrikansk:-)
U M B R E L L A

 

Paraplyen er for at de ikke skal blive ‘brune’!
De får nemlig også solskoldninger ligesom os ‘hvide’ og bruger solfaktor – hvis de har råd til det…ellers er det op med paraplyen, når de går ud fra kontorerne eller hvor de end arbejder.
Kun de fattige går direkte ud i solen og derfor har de også altid så sort skind.

De, som har et job, bruger en utrolig stor andel af lønnen til frisør/parykker/fletninger og skønhedsbehandlinger og kunstige negle eller lakeringer.

De er altid velholdte og nylakerede med flot flettet hår (og hvis de ikke lige har fået det flettet for nyligt, smækker de en paryk ovenpå):-)

Men flotte er de altid!!:-)

Classy and fabulous - på afrikansk:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.