Livsstil

Middelfart overrasker mig….

image

Middelfart kender jeg sporadisk fra mange små besøg gennem tiden, men jeg har aldrig besøgt byen fra søsiden, som nu og det er da helt skønt. Jeg fik sådan en fornemmelse af at læge til i en italiensk havneby, da vi lagde turen ind i den gamle havn, inden vi sejlede videre til Nyhavn, hvor vi overnattede….

Gamle Havn er fyldt med gamle skonnerter og der er en fantastisk stemning, sådan lidt som jeg forstiller mig det må have været for mange, mange år siden i alle havne…

image

Vi gik en dejlig tur gennem Middelfart og jeg fik fine snaps af de smukke gamle bygninger og sjove og finurlige udsmykninger, som rent faktisk havde sine funktioner tilbage i tiden….

image

 

Vi planlægger at sejle tilbage til byen en af de næste dage og så skal jeg se mere af byen og egnen – denne gang på cykel!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.