Spanien

Hundredvis af døre i smukke farver i en bjergby!

IMG_2796

Hundredvis af døre i smukke farver i en bjergby!

I bjergbyen Frigiliana kunne jeg ikke lade være med at fotografere nogle af de mange smukke døre og skilte, som vi så på vores dejlige gåtur rundt i byen og sig mig lige om det er mig, som har noget med døre og skilte eller om ikke det bare er malerisk? 

Selv skiltene som viser vej rundt i labyrinten af små veje og gyder i byen, er smukke og utroligt kreativt fundet på. Jeg tog mange billeder og blander dem lige med billederne af de smukke, smukke døre…

Noget andet som jeg også er ret vild med er deres husnumre, som ofte er muret ind i væggen og skrevet med den der karakteristiske blå skrift på klinker, super smukt:-) – og så er alt så velholdt og nymalet alle steder i de små bjergbyer. Vi så hver dag indbyggerne gå med malerpensel og diskutere med hinanden, hvor skellet lige gik og hvor der skulle være hvidt eller gult eller hvor højt op der skulle males….De går virkeligt op i deres huse.

IMG_2800

IMG_2792

IMG_2824

IMG_2827

IMG_2823

IMG_2794

IMG_2825

IMG_2880

Jeg synes bare, at alt er så charmerende og havde ikke lyst til tage hjem, da dagen kom, for jeg har slet ikke fået nok af de smukke, smukke steder vi så dernede:-)

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.