Spanien

Må jeg anbefale et vidunderligt spisested – La Perla

Må jeg anbefale et vidunderligt spisested - La Perla
C H A R M E R E N D E

Må jeg anbefale et vidunderligt spisested, nemlig La Perla 

La Perla ligger i Benalmadena og er bare S Å fint. Hele stemningen når man kommer ind på restauranter emmer af professionalisme og god spansk stil, krydret med lidt fra andre steder i verden. Mine forventninger var sådan set ret store, eftersom Rene og hans familie er kommet der mange gange år tilbage, men I ved gdt hvrdsn det er med sådan noget – så kommer der nye ejere eller tiderne skifter og standarden ændrer sig…..Men ikke her – alt var som det peljer – samme ejere, samme fantastiske køkken (prcst som alle huskede det:-)) så jeg lænede mig gbare tilbag i stolen og storn’d alt lækkerheden og den pragtfulde og meget smagfulde mad.

Vi var der i april, da Rene’s mor og far var med hernede og selvom der er 1 ties kørsel hver vej herfra, å skulle vi bare derned for at genopfriske gamle tider og det var bare mega hyggeligt.

Vi fik alle noget forskelligt og smagte hos hinanden og alle retter fik 5[sce emoji=”star”/] Så hvis I er i nærheden, så præv lige den skønne restaurant, som også ligger helt vidunderligt smukt på en virkelig stjel vej ned mod kysten i byen – men gem masser af appetit til maden, for man kommer til at forspise sig, kan jeg godt love:-)

Med dette krevet, så er jeg lige nødt til at fortælle hvor usigeligt glade vi er fordi vi IKKE bor på de kanter – Amen, hold da kæft en trafik døgnet rundt næsten! Det er fuldstændgit vildt og jeg fatter simpelthen ikke at folk klumper sig sammen på den måde for at holde ferie. Der var engang (da jeg var meget ung og havde meget små børn) hvor det var sjovt og skønt at der var liv og glade dage omkring os døgnet rundt, meeeennn måske er det fordi jeg er blevet ældre, for vi er begge enige om, at vi ikke kunne bo midt i sådant et ragnarok – vi har rigeligt i at køre dertil engang imellem for at spise eller besøge advokat eller kigge på båd eller nogt og så skynder vi os hjem igen så hurtgt som overhovedet muligt – kald os bare kedelige;-)

Må jeg anbefale et vidunderligt spisested - La Perla
H Y G G E L I G T
Må jeg anbefale et vidunderligt spisested - La Perla
U H M M M M
Må jeg anbefale et vidunderligt spisested - La Perla
S M U K T
Må jeg anbefale et vidunderligt spisested - La Perla
C H O K O L A D E E R S U N D T

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.