Livsstil

Lækkerier til kulden – mine ynglings!

IMG_7072(1)
Lækkerier fra Sand

Lækkerier til kulden – mine ynglings! Det er hvad jeg lige vil vise dig i dette indlæg.

Jeg har en svaghed for varme sweatre og store tørklæder og alt det, som jeg kan putte mig i når det er koldt udenfor. I hverdsgen er jeg som regel klædt lidt ere business-agtigt på, men når jeg holder fri og slapper af, så er det på med ynglings-sweateren og det store tørklæde. De fleste af mine ting køber jeg hos min skønne, skønne veninde, Rikkivanggaard.dk, hvor jeg ALTID finder noget jeg ikke kan leve uden;-)

Sweateren på billedet i toppen er fra Rabens Saloner, som altid har den fedeste kollektion, hvis du spørger mig. Jeg elsker simpelthen deres loose stil og lækre materialer og ikke mindst deres skindvarer. Men også Sand Copenhagen begår nogle flotte ting, dog i den mere klassiske ende af skalen, men fedt at kombinere det hele. Gai + Lisva, laver de lækreste uld-strik i både helt tynde kvaliteter og de lidt kraftigere.

10143_6001-301x402
Lækkerier fra Gai+Lisva – fint uld
1504rs-dorrit_sort_dside
Lækkerier fra Rabens Saloner – reptil skindbukser, de lækreste ever!
Still-Poncho-301x402
Lækkerier fra Gai+Lisva

Alle de fine ting kan du faktisk købe hos Rikkivanggaard.dk (og jeg får ikke noget fo rat skrive dette her), som også er super god til at bestille størrelser hjem, hvis hun skulle være udgået og hvis du kommer forbi butikken, så får du den bedste service ever, med kaffe og måske en lille skviss vin, hvis du er heldig:-)

Ja, altså, det er de ting, som jeg er vildest med p.t., men lur mig om ikke hun snart får nyt hjem, som jeg begejstres for;-) – OG så må vi jo ikke glemme, at Kaptajnen og jeg meget snart tager til Malaga igen og mon ikke der også er et par ting eller to, som jeg kan tilføje til min garderobe…

Jeg kunne for eksempel rigtigt godt tænke mig en bluse som den herunder OG det smukke smykke, som jeg bare ikke kan finde nogen steder….Anyone??!!

Lækkerier, jeg ønsker mig…

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.