Livsstil

Den sidste finish

IMG_1271
Den sidste finish i stuen…

Den sidste finish – fik jeg lavet i går, hvor jeg som tidligere nævnt rippede Blomsterhuset for planter og det gav altså lige det der fine look, som jeg havde forestillet mig, at vores crib skulle have:-)

Hvis der er noget jeg holder af så er det planter og det som planter gør ved et hjem, især de grønne af slagsen, som kan gøre hele forskellen mellem et ferskt look og et hyggeligt. Så nu er det eneste jeg mangler bare lige at justere lidt på nogle småting inden Kaptajnen kommer hjem i weekenden og skal se hvad jeg har lavet – uhhh, spændende!! Mon han kan lide det?

IMG_1265
Den sidste finish på bogkasserne…
IMG_3317
Den sidste finish i køkkenet…
IMG_3313
Den sidste finish i spisestuen…

Er han ikke skøn, den lille klovn? Lille a – den ene af Guldklumperne, er helt tosset med ham, for de er jo næsten lige høje.

Jeg havde så mange ideer, men alt for lidt plads at udføre dem på, så nu må de ubrugte ideer stå i kø indtil jeg får lyst til at lave om igen, hvilket jo nok varer et stykke tid, da vi er mere eller mindre bortrejst fra meget snart og så indtil april, men det hører du om senere;-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.