Livsstil

Den sidste finish

IMG_1271
Den sidste finish i stuen…

Den sidste finish – fik jeg lavet i går, hvor jeg som tidligere nævnt rippede Blomsterhuset for planter og det gav altså lige det der fine look, som jeg havde forestillet mig, at vores crib skulle have:-)

Hvis der er noget jeg holder af så er det planter og det som planter gør ved et hjem, især de grønne af slagsen, som kan gøre hele forskellen mellem et ferskt look og et hyggeligt. Så nu er det eneste jeg mangler bare lige at justere lidt på nogle småting inden Kaptajnen kommer hjem i weekenden og skal se hvad jeg har lavet – uhhh, spændende!! Mon han kan lide det?

IMG_1265
Den sidste finish på bogkasserne…
IMG_3317
Den sidste finish i køkkenet…
IMG_3313
Den sidste finish i spisestuen…

Er han ikke skøn, den lille klovn? Lille a – den ene af Guldklumperne, er helt tosset med ham, for de er jo næsten lige høje.

Jeg havde så mange ideer, men alt for lidt plads at udføre dem på, så nu må de ubrugte ideer stå i kø indtil jeg får lyst til at lave om igen, hvilket jo nok varer et stykke tid, da vi er mere eller mindre bortrejst fra meget snart og så indtil april, men det hører du om senere;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.