Livsstil

Jeg mangler overskud og overblik…

Jeg mangler overskud og overblik...
H E R B R A I N S T O R M E S

Jeg mangler overskud og overblik…måske er det også bare blevet alt for sent og jeg er alt for træt efter en meeeeeeget lang dag. Det har været en rigtig, god, lang dag, men træt er jeg nu alligevel. Dagen har budt på kontrol på Marselisborg Hospital med Mellembarnet som lider af en meget sjælden gigtlidelse, som skal kontrolleres hver 3. måned, da hun er på et kemoligede præparat i øjeblikket. Alt var heldigvis godt og måske bliver hun frikendt om 4 måneder, så hu ikke længere skal have en hårde medicin!!! Hun er S Å tapper og klarer den der trælse sygdom til UG med x-og slange (hvordan skriver man det?) 

Efter turen til Århus var der møde her i huset med rådgivere og så var det tid til indkøb af diverse alkoholiske drikke til vores julefrokoster…og andre sundere fødevarer:-)

Her er mange tråde som skal samles og nu sidder jeg ved min elskede Mac, mens Rene sidder lige 2 meter bag mig og arbejder lige så intensivt på at blive færdig med sine projekter inden weekenden kommer. I morgen er der møder hele dagen og jeg har  desuden 10.000 ting, som skal købes – bl.a. glas!!! – og borde som skal dækkes og alt det andet! M E N jeg elsker processen og glæder mig til i morgen og til på lørdag hvor det hele løber af stablen for denne gang.

  • O G ved I hvad? Næste uge bliver næsten lige så hektisk, men så er det da en lykke at vi har bestilt hele moletjavsen ude  byen, ikke? 

Nu orker jeg bare ikke mere for i dag, så vi snakkes i morgen, ik? Ha’ en helt forrygende aften!!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.