Livsstil

Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at…

Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at...
m o r m o r m e d s t i l e t t e r

Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at… få succes som blogger? Nu har jeg blogget i over 5 år og selv om jeg selvfølgelig ikke kender hver eneste blogger derude, så forekommer det mig at hvis vi tager Danmark, så skal man enten bo i Cph eller som minimum i Aarhus for at få succes….

Okay, jeg har kendskab til E N i Aalborg og E N i Odense (eller måske er hun flyttet tilbage til Cph?) og så EN enkelt her i området eller måske er det fordi jeg bare ikke har fundet ud af hvor folk bor henne endnu. Men bottomline er, at det ser ud til at være vildt vigtigt at bo i den helt rigtige by, hvor man kan blive set sammen med de helt rigtige andre bloggere eller kendisser og få taget nogle fede billeder til sin blog.

Jeg synes bare det er underligt, når nu vi godt ved, at det er det som står på bloggen, vi sælger (og så selvfølgelig billederne af os selv), at der så ikke er flere af de kendte bloggere som bor i f.eks. yder områderne af landet. Man kan da sagtens have en spændende og rigt liv uden at det behøver at betyde, at man skal fotograferes ugentligt til bladene eller tage på foto dokumenteret spa ophold i Sydsverige med de andre bloggere. Men måske er det bare det den brede læserskare gerne vil se og læse om??

Jeg ved det ikke og undres dagligt, når jeg læser med hos mange andre bloggere og savner lidt mere rigtig dansk hverdagsglamour i det jeg læser…. Ikke at jeg ikke synes mine co-bloggers er interessante (jeg følger altid omkring 70 styks sådan on a daily basis og de er i mit feed, fordi de giver mig noget hver og en) men det undrer mig bare og jeg tænker om det mon hænger sammen med, at H V I S man bor i en af de store byer, så ‘smitter’ det måske at blogge, så er det måske bare mere anerkendt og hvis man er flere som laver det samme, så går det lettere at komme ud over stepperne også når der er skriveblokader eller andre ting, som hæmmer en i at få lavet noget seriøst på bloggen i en kortere eller længere periode?

Eller har jeg bare slet ikke set og fattet noget som helst??? 

Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at...
b o b o s o m b a b y
Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at...
h o s m a d r e p u b l i k k e n
Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at...
c h a m p a g n e i h a v n e n
Behøver man at bo i Cph eller Aarhus for at...
m i d d a g i m a c o n

4 Comments

 • C and the City

  Man kan SAGTENS bo i Odense og klare sig godt, blogwise. 🙂

  Udfordringen er, hvis man kan kalde det sådan, at PR-bureauerne, der holder events fx ligger i København, på præcis samme måde, som, stort set, alle arbejdspladser i mediebranchen, ihvertfald min, TV-branchen.

  Så der er rigtig mange ting, man som blogger er afskåret fra at deltage i, hvis ikke man gider suse til Kbh hver dag. Og jeg har pendlet RIGELIGT i mit liv til at jeg gider det 🙂

  Og ja, jeg bor i Odense og flyttede hertil fra Kbh.

  • Tina Nymann

   Skønt at høre, for ind imellem har jeg virkelig lyst til at opgive bloggeriet, fordi jeg føler at jeg går glip af rigtigt meget, når jeg ikke gider pendle frem og til bage til storstaden i tide og utide;-)
   Fedt, at du flyttede den ‘modsatte’ vej – so to speak!

 • jette

  Du stiller nogle gode spørgsmål, og jeg kunne såmænd også godt skrive en hel roman om, hvad jeg synes, men det tror jeg ikke, jeg skal, jeg synes, der er nogle imellem, der er lidt hovedrystende og så er det nok også oppe i tiden, at skrive om sig selv og sætte billeder ind af sig sææl 🙂 – men du skal vide, jeg nyder at læse din blog, for jeg vil påstå, at der er god læsestof, synes du skriver godt og ligeledes synes jeg, det er interessant at læse om dit daværende liv. Så fortsæt endelig 🙂

  • Tina Nymann

   Hej Jette:-) Dejligt, at du synes om min blog og har lyst til at læse med. Der kommer meget mere om mit liv FØR efterhånden som jeg får mod til at skrive om det.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.