Livsstil

Invitation til en ny gruppe!

s k a l v i t a l e o m d e t?

Invitation til en ny gruppe! Har du lyst til at være med her hos Mormormedstiletter i min nye lukkede Facebook-gruppe?????

I et stykke tid har jeg været med i nogle Facebook grupper som er bygget op omkring en given blog både i ind- og udland  (se f.eks. med hos hende he også). Grupperne er bygget op omkring bloggens kvindelige følgere og kvindelige Facebook venner og det har været og er mega interessant og givende. Nu kan jeg så se at tiden nok er ved at være moden her i Danmark til at vi giver det et shot, så læs videre……

KUN FOR KVINDER – fordi man skal kunne spørge om alle de der ting, som ingen mænd alligevel ved noget om, som f.eks. kvindesygdomme, at være mor, job-relaterede spørgsmå, gode råd og tips og trick fra hele verden og alt muligt andet, som kan vi selv kan finde på.

Det foregår sådan, at man melder sig ind eller bliver inviteret til at være med og så er der ellers frit slag for hvad vi taler om. Der er intet som er for småt eller for stort eller noget som er tabu og derfor håber jeg at vi i dette forum vil behandle alle emner fortroligt og udvise behørig respekt for hinadens holdninger og spørgsmål.

Her i gruppen er intet for småt og intet for stort, så kom frisk, spørg mig, spørg hinanden, vær åbne og ærlige og døm ingen!

V E L K O M M E N  D E  D A M E R!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.