Livsstil

Se flere af mine livsmål!

Se flere af mine livsmål!

Se flere af mine livsmål! Jeg har stadig flere livsmål, som jeg har sat mig og som jeg forventer bliver nået i dette liv – nogle dog måske først om mange år ( jeg planlægger at blive over 100 år gammel, så der er jo tid nok♥

Men lad mig lige ridse op, at jeg skal huske altid at:

♥Være god mod mig selv og spise og drikke sundt, være velplejet overalt, dyrke sport på det sunde, moderate plan og være i stand til at gå lange ture med min elskede. Jeg arbejder til stadighed på sagen og det er ikke let for sådan en livsnyder som mig, skal I bare vide;-) Jeg bruger allerede meget tid på at pleje min hud (og det kan fandme ikke engang ses) og dyrker pilates næsten hver morgen, hvilket gør mine led smidige og forhindrer at jeg får ondt i nakke og andre led og stadig kan gå i mine elskede stiletter! Det med at spise og drikke sundt kan sgu godt være en udfordring, for vi elsker jo god mad her i huset – også pizza indimellem – og et godt glas vin eller bobler eller sågar flere, går vi jo heller ikke ad vejen for, såååå her skal jeg virkelig arbejde på sagen….men er vin for resten ikke mega sundt???
♥Genoptage læsningen af bøger – jeg har i hvert tilfælde gang i en bog p.t. og den S K A L læses, for jeg elsker faktisk roen ved at læse…
♥Lære spansk flydende – her kniber det med det flydende, men jeg skal nok komme der til. Jeg bruger stadig Mondly som undervisningsprogram og det virker kanon godt. Nu kan jeg faktisk forstå 70% af hvad spanierne siger, men jeg taler det ikke så godt – endnu!
♥Omgive mig med smukke ting i mit hjem og altid friske blomster √ Need no explanation..
♥Være meget mere opmærksom på mine forældres behov, mine søskendes og mine børns behov for eventuel støtte og opbakning – jeg har lidt dårlig samvittighed over at jeg i alt for mange år har lyttet ret meget til mine gene behov og lidt skudt min families behov i baggrunden. Omvendt så har jeg fra jeg var 19 år gammel hver dagen stået op for min familie, mest af alt selvfølgelig mine børn. De sidste 11-12 år (siden jeg blev silt fra pigernes far i 2005) har jeg haft min anden ungdom – so to speak – og jeg har stornydt det. Jeg nåede jo ikke rigtig at være ung og have et rigtigt voksenliv inden jeg fik mit først barn, så jeg gætter at det er derfor jeg tog revance…

Jamen, det var så de – der er ikke så meget at pille i – det er hvad det er og jeg arbejder mig ligeså stille frem mod målene:-)

Har I livsmål eller kører det bare derud af uden nogen særlig plan;-)???

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.