Livsstil

Ha’ en helt igennem super fantastisk mandag!

173a90622b923f91ae6a55be49e86b2c

Er vild med det her skilt og jeg nænner ikke at oversætte det til dansk, for så synes jeg at det bliver lidt forfladiget…eller er det bare mig?

Jeg har stadig svært ved at forstå hvad det lige er ved mandag, som alle folk hader så meget. Hvorfor er de fleste trætte og uoplagte om mandagen? Er et jobbet som stinker? Eller familien, som dræner kræfterne ud af kroppen? Eller hvad pokker er der i vejen? Jeg har bare aldrig, som i ADRIG nogensinde hadet mandage og heller ikke vinter for den sags skyld! Jeg ved at vinter og mandage hænger sammen for mange, men her må jeg igen ryste uforstående på hovedet, for jeg fatter det bare ikke…Kan du måske forklare mig, hvad der går galt om vinteren? Om om mandagen? Altså jeg vil da gerne medgive, at sol er federe end regn, og det er ret fedt at holde fri, men at skulle på job eller overleve en vnter burde da ikke gøre en  deprimeret, vel? Livet er en gave og den skal nydes hver dag, året rundt. 

Jeg tror, det handler om at have noget at se frem til hver dag, opgaver, som begejstrer en, hyggelige fritidsinteresser, som man glæder sig til – også på en mandag og ikke kun se frem til næste ferie eller jul eller en anden mærkedag og så leve på det, men simpelthen fulde sit liv med alt det gode, som ligger på alle hylderne lige klar til at tage og blive brugt af os alle sammen:-)

Så, skal vi så ikke blive enige om ikke at hænge med mulen mere, selvom det er mandag – Det er da fucking fantastisk  at vi lever, så se nu at få det allerbedste ud af hver eneste dag, sug hver en dråbe ud af dagene – også mandagene!!!

Vi skal jo gerne gå i seng hver aften med et smil om munden og glæden  hjertet, ikke? 

Du får lige en dejlig buket fra mig at glæde dig over denne her mandag morgen – NYD DAGEN!

Mandag
Smukt, ikke?

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.