Livsstil

Google+ – hvad er der lige med det?

image

Google+ – hvad er der lige med det?

Jeg har profiler på flere forskellige sociale medier udover selvfølgelig Facebook, for eksempel Twitter, LinkedIn og Google+ og så er det lige jeg undrer mig over, hvordan det går med Google+?

Jeg har på ingen måde fornemmelsen af at flertallet har fået øjnene op for det nye netværk (som faktisk ikke længere er så nyt).

Har du en profil på Google+? Eller en Business side derinde?

Jeg har begge dele, men sikkert alt for lidt fokus på at gå derind dagligt og det er faktisk ærgerligt for de som ved noget om sociale medier, siger at de allerbedste steder at ligge p.t. er Facebook, Google+ og først derefter kommer LinkedIn og Twitter regnes der næsten ikke med, når vi taler blogging!

Hvilke erfaringer har du? Og hvor kigger du oftest ind?

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.