Rejser

Tidlig aftenstemning i Hoi Ann City ved floden….

Tidlig aftenstemning i Hoi An
S K Ø N T S T E D

Når vi tager ind til Hoi An City om aftenen, så er det oftest lige i skumringen og vi plejer at være så sultne, at vi skynder os at finde et sted at spise. Men forleden havde vi god tid og så fik jeg taget nogle ret fine fotos, som jeg lige synes I skulle se også….

Tidlig aftenstemning i Hoi An
E N A F M A N G E
Tidlig aftenstemning i Hoi An
R E S T A U R A N T S K I B E
Tidlig aftenstemning i Hoi An City
M E R E V A N D – F L E R E S K I B E

Ved ikke hvad det er med os og vand og skibe, men uanset hvor vi er henne i verden så drages vi bare af vand og sejlads, så selvfølgelig finder vi da spisesteder tæt på vand hver dag:-)

Når vi  går rundt i Hoi An City, så kommer jeg hver gang til at tænke på Cuba eller på en film, for der er fuldstændigt kulisseagtigt her i byen. Det er som om det hele er stillet op for et øjeblik, vildt og smukt på samme tid:-)

Tidlig aftenstemning i Hoi An City
Å H H H H
Tidlig aftenstemning i Hoi An City
S O M E N F I L M

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.