Rejser

Tidlig aftenstemning i Hoi Ann City ved floden….

Tidlig aftenstemning i Hoi An
S K Ø N T S T E D

Når vi tager ind til Hoi An City om aftenen, så er det oftest lige i skumringen og vi plejer at være så sultne, at vi skynder os at finde et sted at spise. Men forleden havde vi god tid og så fik jeg taget nogle ret fine fotos, som jeg lige synes I skulle se også….

Tidlig aftenstemning i Hoi An
E N A F M A N G E
Tidlig aftenstemning i Hoi An
R E S T A U R A N T S K I B E
Tidlig aftenstemning i Hoi An City
M E R E V A N D – F L E R E S K I B E

Ved ikke hvad det er med os og vand og skibe, men uanset hvor vi er henne i verden så drages vi bare af vand og sejlads, så selvfølgelig finder vi da spisesteder tæt på vand hver dag:-)

Når vi  går rundt i Hoi An City, så kommer jeg hver gang til at tænke på Cuba eller på en film, for der er fuldstændigt kulisseagtigt her i byen. Det er som om det hele er stillet op for et øjeblik, vildt og smukt på samme tid:-)

Tidlig aftenstemning i Hoi An City
Å H H H H
Tidlig aftenstemning i Hoi An City
S O M E N F I L M

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.