Spanien

Rejselækkert hår!

Rejselækkert hår!
Uppercut Pure Herning
Rejselækkert hår!
Altid en god kop kaffe hos vivi

Min frisør hedder Vivi og har en super hyggelig salon her i byen, Uppercut Pure. Salonen er ‘grøn’, hvilket betyder at der udelukkende anvendes godkendte allergi- og miljøvenlige produkter. Produkter som er fri for hormonforstyrrende, kræft-og allergifremkaldende stoffer. I salonen sælges desuden økologiske og svanemærkede hår-, kosmetik- og hudplejeprodukter og særligt udvalgte økologiske modeitems.

Jeg er kommet hos Vivi siden hun åbnede sin salon for mange år siden, ja faktisk også inden da, mens hun stadig arbejdede for en anden frisør og altid har jeg fået en sublim behandling og er gået derfra med en dejlig fornemmelse af at mit hår er blevet taget sig godt af;-)

Denne gang var ligeså skøn som alle de foregående gange og dette selvom jeg denne gang for allerførste gang havde et ‘hårproblem’ af alvorlig karakter….Jeg har nemlig fældet sindssygt meget hår over det sidste halve år og har bare ikke kunnet forstå hvad der skete og om jeg måske skulle ende op med at være skaldet tilsidst…Selvfølgelig har jeg da haft en anelse om at det kraftige hårtab kunne hænge sammen med at jeg jo er i ‘overgangen’ og ganske rigtigt kunne søde Vivi bekræfte mig i det og trøstede mig med at hun kunne se cirka 1 million nye hår pible frem allerede, så mit kraftige hår skal nok komme tilbage og forhåbentligt med krøller igen, for underligt nok er det ligesom om det er alle de mest krøllede hår, som er faldet ud?!! Kender I til noget lignende? Det er mega træls, for jeg føler at min hår nu ser trist og fladt ud og aner simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at få det til at fylde som tidligere…..

Vivi gav mig et par fif, men de kræver forholdsvis meget arbejde hver dag og det er jeg jo slet ikke vant til – men måske skal jeg bare indarbejde et ny daglig hår rutine indtil krøllerne er tilbage:-)

Rejselækkert hår!
På vej til rejselækkert hår…
Rejselækkert hår!
Hmmm, kortere og tyndere, uhhh!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.