Livsstil

Furla til mit ansigt

Furla til mit ansigt
en solplet

Furla til mit ansigt er lige hvad jeg fik i går og de er fuldstændigt fantastiske og meget smukke. Faldt pladask for dem, selvom jeg prøvede mange andre mærker, former og faconer. Sjovt nok er faconen meget lig faconen på de solbriller som jeg har brugt allermest de seneste par år, så jeg har nok noget med modellen;-) Farvekombi’en er skøn, for der er både sort, nude og horn i en lækker blanding, så de går til det meste. Jeg har gennem noget tid ønsket mig et par nye solriller med sort som den dominerende farve, da jeg har en tendens til at købe brune eller andre lidt sjove solbriller – ikke så meget klassisk.

Furla er et italiensk mærke, hvis jeg lige skal runde det. Hver gang vi flyver hjem fra Malaga har jeg lige den hersens lufthavns butik, hvor de sælger mine yndlingstasker som jeg liiiige skal ind og snuse i, for tænk nu hvis……! I den samme butik forhandler de Furla – tasker og hvad de ellers har på programmet, men jeg har aldrig rigtig tidligere købt nogle af deres ting. Jeg har dog altid syntes, at de har S Å fine ting og meget lækkert udført og med pragtfulde detaljer, som i min optik fuldstændig kommer op på højde med de meget dyrere mærker.

Vi snusede lidt rundt nede i City af Torre del Mar i går, for sådan lige at lære den her lille by bedre at kende og her er jo virkeligt mange butikker, om sælger solbriller – sjovt nok;-) Vi er begge to gode til at ose rundt i butikker og prøve tøj og ting og hygger os gevaldigt med det og selvfølgelig kommer vi da til at købe noget ind imellem….

Nu faldt valget i hvert tilfælde på de her smukke briller, som vi fandt på vores gåtur i Torre del Mar city i går og som jeg selvfølgelig tog i brug med det samme, da jeg lige sad 1/2 time i læ på solsiden og de virker perfekte♥ T A K!!

Furla til mit ansigt
elsker dem
furla til mit ansigt
Furla til mit ansigt
lækre detaljer
Furla til mit ansigt
kølig dag
Furla til mit ansigt
og igen

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.