Livsstil

Balletskoene…

Balletskoene...
så fine

Balletskoene…som jeg har ønsket mig i årevis, er nu mine! Takket være sødeste Simone, som arbejder på Det Kgl. Teater i sin fritid og som har lyttet virkeligt nøje til mig, da jeg for længe siden kom til at sige, at jeg altid har ønsket mig et par ægte, brugte balletsko. Jeg synes bare, de er så fine og smukke og tanken er at de skal bo i vores fine walk-in, hvor de kommer til at pynte så flot:-)

Tænk engang – jeg er stadig helt paf over at hun virkelig lagde mærke til, hvad jeg sagde den dag for længe side og så har givet sig tid til at finde det helt rigtige par, som tilmed er signeret af den danser, om har brugt dem!! Jeg er S Å glad for dem og nænner næsten ikke at gemme dem inde i Walk-in’et, men vil hellere have dem stående på langbordet, så jeg kan kigge på dem hele tiden….Ja, ja, jeg er lidt tosset, godt så;-)

Balletskoene...
kun lidt slidte

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.