Livsstil

Bloggen gik ned og jeg gik i panik!

Bloggen gik ned og jeg gik i panik!
Jeps…

Bloggen gik ned og jeg gik i panik!

I går gik det bare skidt her på mit skrivebord….Jeg er ved at fifle lidt med nogle nye tiltage på bloggen og gør jo det hele selv og så lige pludselig, KAPOWWWW!!!!!! Så gik bloggen ned! Ingen kunne komme ind på sitet og jeg selv kunne ikke engang logge på i mit administrator panel….W H A T  T O  D O??? Jeg startede lige med at panikke en smule de første par timer, gik så igen et par timer mens jeg ventede på at der skulle komme brugbare svar fra de forskelle fora, supporter og min webhost, som jeg alle havde skrevet til i panikkens stund:-)

Først i morges tikkede der beskeder ind fra alle og med samme ordlyd og så var jeg ellers den, som var hurtigt nede ved mit skrivebord og fik MORMORMEDSTILETTER op og køre igen – Y E S!! Fed følelse, når tingene virker igen. Egentligt underligt at jeg er så afhængig af min blog??!!??

Har skrevet pæne takkeord til de søde og hurtige folk, som hjalp mig gennem krisen…

Hvordan har I det med at miste forbindelsen, de af jer som blogger, er på diverse sociale medier eller bare har prøvet at miste sin telefon??

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.