Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 14.

En Skibshunds dagbog - 14.
M I N B E D S T E F Æ T T E R

En Skibshunds dagbog – 14. Jeg er S Å glad for at møde andre væsener, ligemeget om de er hunde eller mennesker. For eksempel har jeg en ‘fætter’ som hedder Gucci og han er lidt gammel, men en fin fyr, som jeg lige nåede at lege med inden vi rejste herned igen. Han er også med på sjov og ballade og vi tumler vildt, indtil han ikke kan klare det mere, fordi han mister pusten;-) De eneste slags, som jeg ikke er helt pjattet med er katte! Jeg har allerede mødt et par stykker og de var bare vildt sure, så nu går jeg langt udenom. Det kan bare godt være svært, for nogle gange tror jeg at de er hunde indtil jeg kommer tættere på og de så hvæser eller rækker ud efter mig med deres lange, væmmelige kløer….

Nå, men siden sidst er jeg taget en tur til Spanien igen sammen med min mor og far. Denne her gang fik jeg mit helt eget sæde på flyturen derned – er du vimmer mand, det var fedt nok. Alle dem som sad omkring os synes, at jeg var en heldig lille hund og jeg havde da også lånt min mors fine tørklæde at sidde på. Jeg fik min mor tilt tage et selfie af os på vejen ned til Malaga – det er godt ikke?

Mens vi har været hernede har jeg lært at gå U D E N snor, altså kun hjemme i urbanisationen. Når vi går på Promenaden eller i bjergene eller andre steder, skal jeg have snor på, fordi jeg er så flyvsk siger min mor og jeg er lynhurtig ude på gaden eller langt væk…

Vi har haft gæster hernede – nogle af mine store menneske- ‘søskende’ og det var helt vildt fedt, for så var der altid mindst én som gad lege med mig, mens de andre lavede noget andet eller mad eller sov eller noget. Men noget af det hyggeligste er alligevel når vi er alene, min mor, far og mig, for så putter jeg på solsengen sammen med min mor, mens hun taler et underligt sprog, som hun kalder spansk. Eller jeg ligger på et stak hynder bagved in mors computerstol eller i sofaen hos min far, mens han ser bold på TV.

Jeg har det godt og elsker mit liv og min mor og far siger, at jeg er en klog, nervefast og lærenem lille hund – Jeg siger tak og bukker:-)

En Skibshunds dagbog - 14.
E G E T S Æ D E
En Skibshunds dagbog - 14.
M O R F A R O G M I G
En Skibshunds dagbog - 14.
U D E N S N O R
En Skibshunds dagbog - 14.
M I G O G G I A N G L E G E R T A G F A T
K L A R T I L S P A N S K
En Skibshunds dagbog - 14.
H Y G G E P L A D S

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.