Spanien

Simple living eller ej…og mere shopping!

Simple living eller ej...og mere shopping!
S H O P P I N G I N N E R J A

Simple living eller ej…og mere shopping. Det er så H O T i tiden, at vi skal leve enkelt, at vi ikke skal samle ting og sager sammen, som vi ikke har brug for når så mange har så lidt, at vi skal lære at leve mere nøjsomt og sætte pris på de menneskelige værdier i stedet for de materielle….Godt så, det er da også helt rigtigt, at vi helt sikkert samler alt for meget til huse, som vi slet ikke har brug for og at vi omgiver os med ting og sager, som vi slet ikke værdsætter i hverdagen, men som vi kun har anskaffet, bare fordi vi kunne!!

Her er det så, at jeg bryder sammen og tilstår, at den her ‘samlermani’ lider jeg også lidt af og den giver sig især udslag i at jeg A L T I D pakker A L T for meget ned i min kuffert når vi rejser.

I ved – 4 bikinier, tre par klip-klappere, 4 par stiletter, to par gå-sko, tre par jeans og skindbukser (hvad fanden skal man med jeans og skindbukser, når der er 25 grader?), en pelsfrakke, to tykke striksweatre og jeg kunne blive ved. For at det så ikke skal være helt løgn, så køber jeg rigtigt meget (rettelse: V I køber rigtigt meget tøj og fodtøj) når vi er på rejse eller i Spanien, for vi er begge nogle suckere for lækkerier og har ret svært ved at gå forbi en butik, som kalder på os på den der lokkende måde;-) 

Og alt det her skal jo med hjem!!! Halloooooo, det skal med hjem! Okay, det kommer så bag på mig H V E R eneste gang og det ender altid med, at jeg må ud og købe en ekstra kuffert og betale 800 gode danske kroner for at få den med flyvet hjem!! WTF!! Hvornår lærer jeg at rejse K U N med min toilettaske og et par rene trusser, når jeg jo godt ved, at jeg køber rigeligt ind på destinationen????? Måske lærer jeg det aldrig, for det er selvfølgelig også set denne her gang – tonsvis af lækre sager, som absolut I K K E kan være i min kuffert, men nærmere kræver 2 1/2 kuffert….What to do?????

Godt nok er der stadig 8 dage til vi skal flyve hjem, men hvad hjælper det, når mit skab bugner af en masse, som ikke kan komme med mig hjem….Vi er bare nødt til at få det meste af det med hjem, når vi rejser her fra Bjerget for en stund (en lille stund), for det er jo snart forår i Danmark – håber vi – og så skal vi jo nok bruge noget af alt det sommertøj vi har hernede. Denne her kæmpe udfordring er blot en af problemstillingerne ved ikke at have sit H E L T eget hus, hvor man kan lade tøj og ting blive til man kommer igen:-) Kald det bare et luksus-problem, men et problem er det sgu!!!;-)

Og så tilbage til Simple Living……;-)

Simple living eller ej...og mere shopping!
M O R M O R M E D S T I L E T T E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.