Livsstil

Gør dig umage med at glæde andre…

“Vær grunden til at en eller anden smiler i dag”

Gør dig umage med at glæde andre… Det er så lidt der skal til. Nogle gange er det bare det at man lige spørger om andre skal have noget med fra kaffemaskinen, eller at man husker at købe sin elskedes yndlingspizza eller at man går et ærinde for en anden person uden egentlig andet formål end at aflaste og glæde vedkommende. Den glæde det andet menneske udstråler er så dejlig en belønning i sig selv, at man gerne gør det igen og ved I hvad – det er vanedannende, at se andres glæde, for den smitter og det gør jo ikke noget, vel?

Måske er du god til at fortælle sjove historier, som få andre til at le eller også er du god til at lytte, så andre kan få lettet sit hjerte og få smilet tilbage i ansigtet igen…der er mange muligheder for at være grunden til at et andet menneske smiler i dag! 

Prøv selv!!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.