Livsstil

Gør dig umage med at glæde andre…

“Vær grunden til at en eller anden smiler i dag”

Gør dig umage med at glæde andre… Det er så lidt der skal til. Nogle gange er det bare det at man lige spørger om andre skal have noget med fra kaffemaskinen, eller at man husker at købe sin elskedes yndlingspizza eller at man går et ærinde for en anden person uden egentlig andet formål end at aflaste og glæde vedkommende. Den glæde det andet menneske udstråler er så dejlig en belønning i sig selv, at man gerne gør det igen og ved I hvad – det er vanedannende, at se andres glæde, for den smitter og det gør jo ikke noget, vel?

Måske er du god til at fortælle sjove historier, som få andre til at le eller også er du god til at lytte, så andre kan få lettet sit hjerte og få smilet tilbage i ansigtet igen…der er mange muligheder for at være grunden til at et andet menneske smiler i dag! 

Prøv selv!!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.