Sandgaarden

De ‘små’ er flyttet hjemmefra

lige klækket i maj

De ‘små’ er flyttet hjemmefra, fordi de nu er gamle nok. Det er 3 måneder siden de kom ud af ægget og tiden var kommet til, at de enten skulle sluses ind til resten af flokken, eller at vi skulle finde et hjem til dem.

Det med indslusning i flokken var vi ikke så meget for. Den ene kylling er nemlig en hanekylling og vores hanebasse er allerede temmelig glad for sin flok, såååå……

Det blev det sidste, altså de skulle have et nyt hjem. De er nu flyttet over på den anden side af vejen. Over til Mie og Ida på henholdsvis 4 og 1 år.

Mie var nemlig hende, som foreslog, at hun og hendes far skulle prøve at få udruget nogle af vores æg, mens vi var i Spanien i maj;-) Det projekt gik da meget godt og vi fik to små dun-bolde et par dage efter, at vi var landet.

I de 3 måneder der er gået, har Mie besøgt de små med brødkrummer. Måske har hun også plaget sin far bare en lillebitte smule, for nu er der i hvert tilfælde bygget hønsegård og de to små Orpington-banditter er er flyttet ind i et superfint hønsehus.

Det har været super hyggeligt at se de to små kyllinger vokse til. Jeg har aldrig selv haft høns før vi flyttede herud. Derfor var det også så dejligt at opleve, hvordan de faktisk knytter sig til en. Men selvklart jo, for jeg kommer jo med maden;-)

Det er jo fantastisk, når det går sådan, ikke?

mie hygger med de nye beboere
vi vokser og vokser
inden rugemor rejste hjem
sammen med to skrukke damer
nu ligner de rigtige høns
nu er kyllingeburet tomt igen…
hanebassen og en af hønerne

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.