Livsstil

G A M B A S pil-pil – min nye favorit

S T A R T E N E R G Å E T

 

G A M B A S pil-pil – min nye favorit som jeg allerede har lavet to gange efter vi kom herned på Bjerget igen:-)

Som I jo ved er jeg I K K E god til madopskrifter og fotos af det færdige resultat, M E N endnu engang gør jeg en undtagelse, fordi jeg er så vild med denne her ret, at jeg simpelthen hen nødt til at dele den med jer. Det er en opskrift på rejer i chili-fløde sauce, som jeg har spis adskillige gange på Safari Lounge her nede i Torre del Mar og den er bare altid skøn. Forleden sad jeg s lige og læste lidt på menukortet og kunne se, at det jo egentlig er en variant af de traditionelle Gambas pil-pil som er rejer i olie og hvidlæg og nichts weiter. Hmmm, her er jo som bekendt ikke langt fra tanke til handling, så jeg fræsede ud og købte ind og ved I hvad? Det blev sgu en über lækker ret, stærk, men god og man kan efter at have spist et par portioner, snildt undvære næsespray mod tilstopning!

Opskriften?? Her er et link til den traditionelle, som jeg har spiced op med fløde!

Blandede grøntsager i mundrette stykker svitses i hvidløg og en blanding af smør og olivenolie – tilsæt hvidvin og syltede eller friske chili (de små stærke røde banditter) – lad lige koge lidt ind og tilsæt fløde – lad det samle sig og gerne lige simre lidt inden de friskpillede rejerne tilsættes og retten serveres med hvidvin til – V O I L A! 5 Kokkehuer herfra!

H E R D U F T E R A L L E R E D E U H M! S N A R T I M Å L

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.