Livsstil

At være stærk nok i sig selv!

At være stærk nok i sig selv!
Fundet på Pinterest for your info…

At være stærk nok i sig selv – det er jeg blevet ad åre. Måske fordi jeg med tiden har lært at føle helt ind i sjælen –  og er blevet overbevidst om at jeg ikke skylder nogen at forklare mig…

Jeg har truffet mange svære valg i livet – og det gælder alt fra min partner in life til min jobsituation og over hvordan jeg lever mit liv sådan generelt.
Mange mennesker har haft og har  stadig en
mening om de valg, jeg har truffet, uanset hvor små og ubetydelige de valg har været.

Nogle gange har jeg, i svagere øjeblikke, følt mig forpligtet til at forklare, hvorfor jeg har valgt at gøre lige sådan her, også selvom det egentligt ikke kom de mennesker ved, som spurgte. Efterfølgende har jeg reflekteret over situationerne og er kommet til en konklusion, som jeg lever efter nu – nemlig, at jeg ikke behøver at forklare hvorfor jeg gør som jeg gør og  f.eks. har valgt en tilsyneladende ‘god’ og sikker stilling fra til fordel for et, for mig meget mere spændende og givende job eller et andet valg, som falder udenfor de rammer som nok især er udstukket ud fra Jantelovens  (behøver jeg sige, at jeg faktisk hader Janteloven en hel del?).

Min politiske holdning bringer mig også af og til ud i nogle heftige debatter og diskussioner, men jeg gider ikke længere undskylde min holdning, for det er MIN sag og ingen andens, ligesom jeg heller ikke fordømmer, dem om har en HELT anden holdning end jeg har.

Min yndlings indpisker p.t. Mette Holm siger det rigtige fint i denne/disse her indlæg på hendes blog. Læs lige med derovre, for selvom vi jo godt ved et hele, så er det nogle gange bare rigtige fedt at andre sætter de der ord på, som vi selv mangler…

  • og sidst men ikke mindst (som Lilholt skriver i en af sine tekster): “Lad aldrig andre fortælle dig  hvem og hvad du er!

Ha’ en fornøjelig dag i dag!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.