Rejser

La Herradura…den smukkeste lystbådehavn jeg har set!

La Herradura
Smukt!

La Herradura…den smukkeste lystbådehavn jeg har set! Ejjjj, ved du nu hvad – vi har været i den smukkeste havn ever! Hold nu op, hvor er der altså fint….Vi overvejede lige et øjeblik at sejle ‘Susie’ derned, for man burde da opleve at vågne i den lille fine havn med bjergene i baggrunden og den smukke, smukke kulisse mod havet, ikke?

La Herradura
Kulissen mod havet
La Herradura
Så hyggeligt…

Vi fik en kaffe og en slapper på kanten af kajen og nød øjeblikket, men blev efterfølgende enige om, at vi nok har det bedste i de danske farvande og det har ‘Susie’ også, er vi helt sikre på;-)

La Herradura
Havet udenfor havnen
La Herradura
Er det ikke flot?

Jeg har været mange steder i verden, men har aldrig set så meget smukt samlet på et sted, som i Andalusien og det er jo selvfølgelig med de øjne som ser:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.