Rejser

La Herradura…den smukkeste lystbådehavn jeg har set!

La Herradura
Smukt!

La Herradura…den smukkeste lystbådehavn jeg har set! Ejjjj, ved du nu hvad – vi har været i den smukkeste havn ever! Hold nu op, hvor er der altså fint….Vi overvejede lige et øjeblik at sejle ‘Susie’ derned, for man burde da opleve at vågne i den lille fine havn med bjergene i baggrunden og den smukke, smukke kulisse mod havet, ikke?

La Herradura
Kulissen mod havet
La Herradura
Så hyggeligt…

Vi fik en kaffe og en slapper på kanten af kajen og nød øjeblikket, men blev efterfølgende enige om, at vi nok har det bedste i de danske farvande og det har ‘Susie’ også, er vi helt sikre på;-)

La Herradura
Havet udenfor havnen
La Herradura
Er det ikke flot?

Jeg har været mange steder i verden, men har aldrig set så meget smukt samlet på et sted, som i Andalusien og det er jo selvfølgelig med de øjne som ser:-)

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.