Livsstil

“Vinbaren” eller Boheme vin

"Vinbaren" eller Boheme vin
Ser det ikke hyggeligt ud?

“Vinbaren” eller Boheme vin er det nye sted i Herning! Altså, hvis I godt kan lide god vin og en hyggelig og afslappet stemning samt et sødt og dygtigt personale, så er det stedet I skal gå hen. 

Vi har hen over foråret fulgt med i skabelsen af dette her fine sted, som bare er blevet SÅ godt. Kasper og Mette, som har stedet er nogle super søde unge mennesker med en vision, som de forfølger og med deres ihærdigehd og evner, kan det kun gå godt.

I Vinbaren kan man altid få 100 forskellige slags vine og champagner og de kan følges af lidt snacks, men ellers handler det bare om at hygge sig i gode menneskers selskab. 

Hvis man skulle have brug for at holde et selskab af en eller anden art – det kunne være fødselsdag, firma events eller vinsmagning, bare for at nævne nogle, så er de altid klar til at arrangere sådan en dag eller aften for dig. Ja, jeg kan kun sige at vi er begejstrede over stedet og pønser på at komme der rigtigt meget, når vi er i byen:-)

"Vinbaren" eller Boheme vin
Lokkende…

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.