Rejser

Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen

Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
S T R A N D E N I H U E

Den dag vi ankom her til Ana Mandara ved Hue var vi jo lidt møre ovenpå en flere timer lang køretur fra Hoi An, så alt det blev til inden middagen var en hurtig gåtur på stranden, sådan en 5 kilometer.

Det var så første gang jeg så og følte og ikke mindst lyttede til “syngende sand”! Helt fantastisk! Tænk sig, når man går i sandet, så siger det sådan en lidt hvinende eller syngende lyd – deraf navnet:-)

Jeg er dybt fascineret – man kan rent faktisk få sine skridt i sandet til at lyde lidt som en melodi:-)

Sandet har den her egenskab fordi det er SÅ fint pulveragtigt og fordi der er lige præcis så meget af det at fænomenet opstår….

Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
S K Ø N H E D I S A N D E T
Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
V I E R I K K E A L E N E
Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
G E D E R
Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
S Y N G E N D E S A N D

Enjoy your Day!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.