Rejser

Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen

Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
S T R A N D E N I H U E

Den dag vi ankom her til Ana Mandara ved Hue var vi jo lidt møre ovenpå en flere timer lang køretur fra Hoi An, så alt det blev til inden middagen var en hurtig gåtur på stranden, sådan en 5 kilometer.

Det var så første gang jeg så og følte og ikke mindst lyttede til “syngende sand”! Helt fantastisk! Tænk sig, når man går i sandet, så siger det sådan en lidt hvinende eller syngende lyd – deraf navnet:-)

Jeg er dybt fascineret – man kan rent faktisk få sine skridt i sandet til at lyde lidt som en melodi:-)

Sandet har den her egenskab fordi det er SÅ fint pulveragtigt og fordi der er lige præcis så meget af det at fænomenet opstår….

Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
S K Ø N H E D I S A N D E T
Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
V I E R I K K E A L E N E
Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
G E D E R
Vi nåede en hurtig gåtur på stranden inden middagen
S Y N G E N D E S A N D

Enjoy your Day!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.