Rejser

Roadtrip fra Hoi An til Hue City

Roadtrip fra Hoi An til Hue City
Æ G T E K R I G S J E E P

Roadtrip fra Hoi An til Hue City er et lille hurtigt indlæg om vores tre timers køretur med Vinh fra VM Travel, som er et forholdsvis nyt rejsebureau, startet af Renes søn sammen med denne her lokale gut, som er en utrolig ihærdig og dygtig ung mand.

VM Travel opererer fortrinsvis indenlands i Vietnam, men er også international operatør, så hvis du planlægger en rejse hertil, kan jeg stærkt anbefale dig at kontakte VM Travel. Bureauet bruger kun de allerdygtigste medarbejdere, som alle taler godt engelsk. De ejer også et lille hotel inde i Hue City, Grace Hotel, som er et meget traditionelt Vietnamesisk hotel, ikke noget stort og prangende, men et trygt og fint sted at have sit udgangspunkt, hvis man skal på sightseeing i Hue.

Nå, men vi skulle jo fra Hoi An til Hue for det er her i Hue, at Brylluppet skal holdes! Du husker jo nok, at det er derfor vi er i Vietnam lige nu – for at deltage i et bryllup, ikke?;-)

Vinh hentede os på hotellet i Hoi An og så kørte vi mod Hue med et par stop undervejs, så vi kunne tage nogle fotos, da vejen gik op over Hai Van Passet, hvor man har en fantastisk udsigt.

Som en lille service i fo, kan jeg sige, at deroppe på toppen af passet, hersker en helt speciel form for kaos, som jeg ikke har andre steder på vores tur her i Vietnam. Det var vildt og sjovt at opleve og kan anbefales.

Jeg fik da også knipset lidt fotos, som jeg lige viser nogle af nedenunder, men ellers må jeg sige om turen, at det var guld for mig, for jeg fik set rigtigt meget, selvom det var ud af vinduet i en bil.

Ha’ en dejlig dag.

Roadtrip fra Hoi An til Hue City
M O D T O P P E N
Roadtrip fra Hoi An til Hue City
P L A D S T I L A L L E
Roadtrip fra Hoi An til Hue City
H V A D?
Roadtrip fra Hoi An til Hue City
V I T Ø R S T E R…
Roadtrip fra Hoi An til Hue City
H A I V A N P A S S

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.