Livsstil

Status…

Status...
S K A G E N

Status på mit liv er lige nu, at jeg har brugt påsken og tiden efter, til at flytte mig i – altså rent bogstaveligt! Jeg er flyttet tilbage til det midtjyske, hvor mine børn og børnebørn bor O G samtidig har jeg fået mit drømme job, som jeg starter på om et par uger – life is good!

Hvordan og hvorfor det kom hertil, vil jeg ikke dele med andre end mine nære, men jeg kan blot sige at jeg er hel og fin og ikke har haft det bedre i mange år, fordi jeg har taget den rigtige beslutning og fordi jeg heldigvis er et af de der positive mennesker, som rydder op i mit liv løbende, efterhånden som der er mislyde og som altid husker at selv oppe bag skyerne skinner solen:-)

Mine Botswana fortællinger har også været på stand-by, men det bliver der lavet om på i løbet af de næste par dage, så glæd dig:-)!

Påsken blev trods flytning tilbragt i Skagen sammen med min helt fantastiske familie, som bare altid er der for mig uanset hvilken vej jeg vælger at tage i livet, kæmpe tak!

I dag startede min morgen med en lille løbetur i den skønne morgen sol og nu sidder jeg ved tasterne, men inden længe skal der hjælpen hos en datter, som er startet på ny uddannelse og derfor er flyttet i nærheden af studiet…

M O N I K K E D E T E R S Å D A N?

Det bliver en dejlig dag og weekend – må din blive ligeså forrygende:-)

2 Comments

 • Jane

  Hej Tina, glad for at høre at du er okay. Altid trist når noget slutter, men godt at du er hel og fin og klart at du ikke skal dele i detaljer med dine læsere. Held og lykke til dig fremover, fra en som også gerne ville turde træffe nogle beslutninger a la din…!!!!

  • admin

   Det var endnu en svær beslutning i mit liv, ja, men også endnu mere livserfaring og ekstra bagage – tænkte ellers da jeg kom hjem fra Afrika for 2 år siden at jeg ikke behøvede mere bagage, MEN jeg er åbenbart et menneske, som skal opleve for a leve;-)
   Jeg elsker at leve og er vel et af de der irriternede positive mennesker, som altid svømmer ovenpå, så det er jo nok min redning, når jeg endnu engang finder mig selv midt i en storm:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.