Livsstil

Monday, monday – den perfekte start på en perfekt uge!

Monday, monday - den perfekte start på en perfekt uge!
Need I say more?

Så skal vi til det igen! Det er mandag, bare lige så du ved det, hvis det skulle være smuttet din næse forbi:-)

Denne her mandag er bare den bedste længe og ved du hvorfor? Det er fordi det er den sidste mandag i Danmark, for vores vedkommende, i et godt stykke tid. Næste gang jeg holder mandag i Danmark er den 4. april, som helt tilfældigvis også lige er min fødselsdag – og min ældste datters fødselsdag oven i løbet!!!!

UHHHH, det bliver en dejlig marts måned i det hele taget, men jeg starter lige med den her mandag, som bare er en god dag, at have en god dag på, ikke? Så hvad venter du på? Op i gear og ud over stepperne – verden venter – det er mandag – livet er skønt – solen skinner (bag skyerne om ikke andet;-)!)

Nå, nu skal jeg nok stoppe, men ha’ en fantastisk og forrygende mandag, for det agter jeg nemlig at have, fordi jeg skal pakke min kuffert i dag, finde mit solcreme frem – og mine sandaler, og bikini og alt det andet sommerlige, som skal med om på den anden side af jorden, næsten:-) Det er jo nu på torsdag, at det går løs, at vi flyver ud til Vietnam til bryllup…Og vi har booket luksusmodellen, men det få du se senere, for jeg har da tænkt mig at Instagramme og blogge heftigt fra vores tur.

Endnu engang dejlig mandag til dig og dine!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.