Livsstil

SAND – en forvandling!

SAND - en forvandling!
Verdens lækreste skindjakke!

Når man som jeg har et eller andet blødt punkt for beklædningsgenstande i ægte skind, så er det en mere end udsøgt fornøjelse at se, at min yndlingsbutik i hele verden Rikkivanggard i Herning, netop har fået alle de skønneste og fineste forårsvarer i hus og at der er bare toppet op med de totalt lækre styles i de skønneste materialer lige fra silke, over mohairstrik til skind i alle afskygninger, men den ting som faldt mig mest i øjenen og hænderne lige i denne uge var altså SANDS’s Colet. Mega, überlække lammeskinds jakke, som jeg da sagtens kan bruge til ALT!

Sådan generelt, så har SAND bare overrasket mig de seneste par sæsoner, for fra at være sådan ret meget klassiske, med en pasform, som ikke liiiiige var til mig, så er de nu blevet et hit og i særdeleshed kollektionen her til foråret er efter min mening, den bedste de nogensind har lavet. Alle materialer er bare bedste kvalitet. Der er sådan noget kalejdoskopisk over nogle af printene, sådan lidt japansk, blomstret og holografisk – og bare SÅ feminint og sensuelt med et strejf af noget nordisk i de mest fine og naturlige farver. Tøjet signalerer lethed og er samtidigt ret cool. Hvis du ikke allerede har prøvet eller endda købt SAND her til foråret, så synes jeg du skal checke kollektionen ud, for jeg er sikker på at du vil elske den.

Kan du mærke duften?

Hvor skabes så de smukke kollektioner så? Jo, det gør de såmænd i Italien, nærmere bestemt på dette smukke sted og måske netop derfor har de så stor succes med både styles og  stoffer…SAND-folkene er flyttet derned for ret nyligt og det har åbenbart inspireret dem rigtigt meget, og det kan vi jo bare være glade for, for det betyder jo at vi har endnu et lækkert, dansk mærke at vælge imellem;-)

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.