Livsstil

Mode for MormorMedStiltter

a10150af2f5a609a8732ea1914e1410a
Favorit outfit i denne vinter

 

Mode for MormorMedStiletter – hvordan definerer man sådan en størrelse?

Hvordan klæder jeg mig i overensstemmelse med min alder og SKAL jeg i det hele taget det?

Jeg bliver stadig vildt begejstret over den mode, som de unge piger klæder sig i og forstår den 100%, MEN føler ikke at jeg kan gå med det samme tøj som mine døtre længere…og det kan jeg nok heller ikke, vel? Men stadig kunne jeg da godt tænke mig at gå med stramme, helt korte kjoler og meterhøje stiletter, kombineret med fake lashes, nails og lidt hjælp  fra en lille trylle fe i ny og næ;-)

Men sådan kan jeg jo ikke gå klædt, når jeg nu er Mormor og alt muligt andet og over 50 år og så videre…..og jeg ved det jo godt, men har nok ikke den store lyst til at være så VOKSEN – læs: kedelig og gammel:-)

Hvad gør jeg så? Jaaahh, jeg lader bare som om jeg kun er sådan cirka 35 og ikke har rynker eller bliver tidligt træt eller har lidt ondt i leddene indimellem. Det som trøster mig, er at mine døtre synes, at jeg er super sej og at de gerne vil være som mig, når de bliver voksne og at min dejlige kæreste, Kaptajnen, synes at jeg er okay.

Hvad synes andre egentlig om det at blive ældre og samtidig have et ønske om at klæde sig smart og ungdommeligt uden at fremstå desperat? Eller er jeg i virkeligheden interesseret i at vide hvad andre synes om lige netop det? Ja, det er jeg faktisk, men jeg forbeholder mig alligevel retten til ikke at høre efter;-)

57081d06b6b374ae49c01d56bd67fc14
Arabisk inspi

Jeg synes for eksempel at outfittet ovenfor er mega fedt, men ved da godt at min mave (bare for at tage tal) IKKE ligner modellens, men WTF, jeg ser sgu da meget okay ud alligevel….eller hvad?

Og så er det at du kommer ind  i billedet, for hvad må man egentligt, når man er 50+? Hvad er socialt acceptabelt og hvor meget bør/skal man lytte til andre end sig selv?;-)

IMG_3088
The real thing…

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.