Livsstil

Havnerundfart – VIP!

Havnerundfart - VIP!
MormorMedStiletter på havnerundfart

Havnerundfart – VIP! I går fik jeg en eksklusiv rundfart her i Marselisborg Havn – i vores dingy (læs: gummibåd med påhængsmotor) – og det med selveste Kaptajnen her på “Susie” ved rorpinden. Det er altså en fin og anderledes oplevelse at se det hele nede fra vandoverfladen og så er der også en anden ro end når man lige anløber en havn og lettere desperat ser sig om efter en plads at ligge på;-) Sjovt nok, så er det en vildt stressende situation hver gang vi skal lægge til et sted og vi har ofte talt om det, også med andre sejlere og alle siger, at de altid er en smule stresset, men det er vel egentlig også godt, for så er man vel skarpere…

Nå, anyways, så blev jeg inviteret på VIP-tur rundt i havnen og midt på eftermiddagen, efter en god lang cykeltur blev der provianteret to små glas rosévin, som vi skulle nyde på turen:-) Det blev en mega hyggelig tur, hvor vi sejlede lige så stille rundt i alle afkroge af havnen og så det hele fra vandsiden og jeg må sige, at vi stadig er helt vildt glade for at være her i havnen, for her E R bare pragtfuldt.

I går var her også en helt særlig stemning i havnen, da Århus Festuge netop er skudt i gang her op til weekenden og så er der fuld fart på alle mulige forskellige aktiviteter og dermed ekstra mange, glade mennesker overalt. Det var også i går at eventen “Vi elsker 90’erne” fandt sted lige ovre på den anden side af Tangkrogen, så her var fest stemning og højt musik hele dagen – super hyggeligt:-) Jo – her sker altid noget og vi keder og A L D R I G!

Havnerundfart - VIP!
Det smukke skib “Susie” set fra en dingy…
Havnerundfart - VIP!
Kaptajn og turguide for en dag:-)
Havnerundfart - VIP!
Stille vand
Havnerundfart - VIP!
Idylllisk
Havnerundfart - VIP!
Left-overs;-)
Havnerundfart - VIP!
Flotte skibe er her!
Havnerundfart - VIP!
No words needed
Hyggetur… Lækre skibe er her mange af – man bliver inspireret:-)

Hvordan gik jeres lørdag???

 

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.