Livsstil

Når jeg bli’r gammel vil jeg vil gerne kunne…

Når jeg bli'r gammel vil jeg vil gerne kunne...
l o v e s k a g e n

Når jeg bli’r gammel vil jeg vil gerne kunne…en hel masse, præcis som jeg kan nu. Jeg har for mange år siden lovet mig selv flere vigtige ting, som jo nok kommer ind under kategorien Livsmål, men så alligevel er de noget, som står allerøverst for mig, da jeg ved at hvis disse ting ikke er opfyldt for mig, så kan det være ligemeget med alle mine andre livsmål, for disse her ting er forudsætningen for at jeg vil kunne opfylde resten – giver det mening?

Jeg vil for eksempel gerne kunne:

Blive 110 år – jeg tror på at mine gener er gode og stærke (min mormor blev 97 år) og at min livsstil sammenlagt med lægevidenskaben nok skal hjælpe mig med det – og tænk lige på at jeg så K U N liiige er over halvvejs i mit liv nu, C O O L!!

Danse meget – jeg elsker at danse både sammen med andre og alene og for at kunne det, skal jeg holde mig i form hvilket jeg gør med bl.a. pilates og gåturene…

Klæde mig classy – og bruge smykker, make-up og smart tøj, selvom jeg bliver en gammel dame (min mormor var så fin med øreringe og læbestift hele sit liv) og selvom det måske kommer til at knibe med både syn og hørelse:-)

Have selvindsigt – med årene får vi jo mere og mere selvindsigt og jeg vil huske mig selv på at kigge indad tit, så jeg ikke bliver den der trælse gamle dame, som ikke fatter en skid af hvad der foregår og synes at det hele er de andre skyld.

Fejre højtider og mærkedag med mine kære – dette punkt har jeg forsømt virkeligt meget de sidste 10 års tid, men der er langt til 110 år, så mon ikke jeg når i mål;-)

Dette var bare lige en afsluttende bemærkning og en slags ønskeseddel, i forlængelse af de andre indlæg om mine livsmål, just in case anyone cares;-)

Når jeg bli'r gammel vil jeg vil gerne kunne...
k o n c e n t r a t i o n

Ha’ en allerdejligste tirsdag med ønsket om mere sol – goddammit!!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.