Afrika - mit eventyr

Mere om Moden i Botswana i dag

Mere om Moden i Botswana i dag
4 6 6 6 4

Mere om Moden i Botswana i dag – fordi jeg kom til at se mine gamle fotos fra forskellige shopping centre og indlæg om tøj og ting fra min tid i Botswana igennem og fandt nogle sjove, som jeg aldrig har vist jer tidligere. Dette her første foto er taget i Stuttafords (som jeg også omtaler i mit gamle link her), som er en slags kopi af Magasin, som vi jo kender og elsker herhjemme. Selvfølgelig er der laaaangt til vore standarder, men jeg synes nu alligevel de gør det så ganske flot. For eksempel forhandler de 46664, som jeg er ret vild med. 46664 står for Nelson Mandela Foundation og så ved vi jo hvad det handler om:-) Som en del af projektet er der opstået en modelinje, som forhandles worldwide og får stor opmærksomhed overalt, hvor det vises. Det er også bare S Å flot og farverigt og jeg får simpelthen lyst til at købe det hele, hver gang eg støder på det ude i verden. Indtil nu har je dig sldrig set tøjet her i Danmark, men måske er jeg bare ikke vidende om det, så hvis I har set det her i lille Dk, så skriv lige, ik?

Mere om Moden i Botswana i dag
G U C C I
Mere om Moden i Botswana i dag
C O L O R M E H A P P Y
Mere om Moden i Botswana i dag
S E X Y W O M E N

Nå, men læg lige mærke til måden tøjet bliver præsenteret på i butikkerne…De har sgu ret meget styr på det hele, synes jeg og så kan de farvekoordinere, så det er en fornøjelse;-) Det er for sådan en som mig, som er vant til sort, gråt, hvidt og nude farver en udsøgt fornøjelse og glæde at gå en tur i Stuttafords (lidt som at gå på kunstudstilling) for det er en O P L E V E L S E hver eneste gang. De skifter udstillinger hver anden uge og nusser og pusler om ginerne og podierne, som var det babyer.

Edgars er en anden stor kæde dernede. Minder lidt mere om en sammenblanding af H & M, Sinnerup og Zara… Ret fede ting de har O G farvekoordinerede, så det er en fryd for øjet. Det var i Edgars jeg købte babytøj til Esthers baby Hazel,da hun blev født mens jeg boede dernede. Esther var himmel henrykt over alt det lyserøde tøj, for hun havde jo kun Tsafadswa’s gamle blå tøj at give sin nye baby-pige på.

Mere om Moden i Botswana i dag
E D G A R S aka H & M

På gaden skinner det helt tydeligt igennem, at kvinderne i Botswana har flair for at klæde sig på. De er vildt sexede og meget feminine, med meterhøje stiletter (I L O V E I T!!) og stramme skørter. Jo jo, de ved skam hvordan en rigtig kvinde skal føre sig frem både til hverdag og fest!

Mere om Moden i Botswana i dag
H V E R D A G S O U T F I T
Mere om Moden i Botswana i dag
T R E N D Y

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.